2118009525 - 2271042783

Γενικοί Οροι

Το MrCheap σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα και σας υπόσχεται τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ιδρύθηκε το 2010 και έχει έδρα την Χίο.

  

Γενική Ιδέα

Το MrCheap, εκμεταλλεύεται το χαμηλότερο ΦΠΑ της παραμεθορίου (17%), ενώ αφού συνεργάζεται με τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κατοχυρώνει για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα, έχοντας τόσο την πείρα όσο και τις γνώσεις έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς, ανάλογα  με τις ανάγκες σας.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες του MrCheap.gr, χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες της ιστοσελίδας να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το MrCheap.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το MrCheap.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των συναλλαγών, είναι να μάθουμε κάποια προσωπικά στοιχεία του πελάτη (Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο κτλ), σύμφωνα με την φόρμα εγγραφής, ούτως ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε εγκαίρως και με ασφάλεια τις παραγγελίες, καθώς επίσης και για να κατοχυρωθεί η εγγύηση των προϊόντων.  Το MrCheap.gr τηρεί τις Αρχές προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δεσμεύεται σύμφωνα με αυτές ότι δεν χρησιμοποιεί ούτε πουλάει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της παραγγελίας είναι η παροχή έγκυρων στοιχείων με σκοπό της ολοκλήρωσή της.

 

Μεταβολές

Το MrCheap.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του πελάτη τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Το MrCheap.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Το MrCheap.gr, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το MrCheap.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

 

Επιστροφή Προϊόντος – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Όσο αφορά τις επιστροφές των προϊόντων, λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών, είναι πιθανό το προϊόν να μην καλύπτει τις προσδοκίες σας λόγω της έλλειψης της οπτικής επαφής. Στην περίπτωση αυτή το MrCheap.gr  δέχεται την επιστροφή του προϊόντος μόνο εφόσον η συσκευασία του είναι σφραγισμένη, το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε χρονικό διάστημα 3 εργάσιμων ημερών. Τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Τρόποι Παραγγελίας

Έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε από το MrCheap με δύο τρόπους:

1) Μέσω του Website συμπληρώνοντας την φόρμα παραγγελίας.

2) Με τηλεφωνική Παραγγελία, στα τηλέφωνα 2271042783 – 2118009525, εργάσιμες ημέρες και ώρες ή μέσω Fax στο 2271042783 όλο το 24ωρο.

 

Τρόποι Πληρωμής

Για να αγοράσετε το προϊόντων της επιλογής σας, μπορείτε να πληρώσετε με 3 τρόπους.

 

Αντικαταβολή. Η πιο ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τον πελάτη. Τα προϊόντα έρχονται στον τόπο σας με Courier και εσείς τα παραλαμβάνετε με την προϋπόθεση να πληρώσετε το αντίτιμο της αξίας του προϊόντος. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 3 ευρώ.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον Τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός Λογαριασμού EUR 5702-048351-533 (IBAN:GR46 0172 7020 0057 0204 8351 533)
 
ALPHABANK Αριθμός λογαριασμού 600002002015451 (IBAN:GR30 0140 6000 6000 0200 2015 451)
 
EUROBANK Αριθμός λογαριασμού 0026.0312.43.0200534190 (IBAN:GR3202603120000430200534190)
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αριθμός λογαριασμού 49000320264 (IBAN:GR4901104900000049000320264) 


Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης με Fax στο 2271042783 ή με e-mail στο sales[at]mrcheap[dot]gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα 2271042783 – 2118009525

 

Μετρητά με απευθείας πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα Χίου Οδός Αμάντου 9Α

 

Credit card  Visa, Mastercard.  Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών. Το σύστημα δέχεται μέχρι 5 έντοκες δόσεις για αγορές άνω των 800 ευρώ.

 

Οι Χρήστες θα πρέπει απαραίτητα να είναι οι νόμιμοι κάτοχοι της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, με την οποία έλαβαν μέρος στην Υπηρεσία. Σε καμία περίπτωση η εταιρία δε ευθύνεται έναντι του νόμιμου κατόχου της κάρτας , εάν ο Χρήστης δεν είναι νόμιμος κάτοχος αυτής ή δεν έχει την νόμιμη έγκριση χρήσης αυτής του νόμιμου κατόχου της.

 

Τρόποι Παράδοσης Προϊόντων

Όλες οι αποστολές των παραγγελιών του MrCheap.gr εκτελούνται με Courier σε διάστημα 3-5 εργάσιμων ημερών εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Σε αντίθετη περίπτωση κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τον χρόνο αναμονής.

Εάν πρόκειται για μεγάλη παραγγελία και εφόσον το επιθυμείτε ύστερα από επικοινωνία μαζί σας μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο αποστολής με κάποιο άλλο τρόπο της επιλογής σας.

Εάν η περιοχή παράδοσης είναι το νησί της Χίου τότε τα προϊόντα παραδίδονται από το κατάστημα στην Οδό Αμάντου 9Α.

 

Ισχύον Δίκαιο - Δικαιοδοσία

Οι παραπάνω όροι θα διέπονται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και οποιαδήποτε διαφορά θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Χίου. 

 

H περιήγηση στο site προϋποθέτει αποδοχή των όρων χρήσης.